Home > Tools en producten > Kaartlegging Keltisch kruis

Onze producten/diensten:

Kaartlegging Keltisch kruis

Uitgebreide Keltisch kruis kaartlegging afgestemd op jou €77,77

Met deze kaartlegging ontvang je waardevolle, uitgebreide boodschappen. Deze legging geeft je inzicht over waar je staat in het leven. Waar wil je naartoe? Wat zijn dingen waarop je zou kunnen letten? Hiernaast kan deze kaartlegging je helderheid geven over een bepaalde situatie in je leven. 

Deze  kaartlegging is uitgebreider dan een legging met drie kaarten. Dit komt omdat je over alles wat te weten komt. Je verleden, nabije toekomst, verre toekomst, bewust, onderbewuste, omgeving en meer komt allemaal aan bod.

Wil je liever een kleinere reading/kaartlegging? Klik dan hier.

Kaartlegging hoe gaat het in zijn werk?

Je stuurt mij een mail met je naam en een foto waar jezelf duidelijk op staat. Samen met mijn kaarten verbind ik met jouw energie door middel van jouw gegevens. Vervolgens kies ik een deck (Lenormand of Tarot) die het meest bij je resoneert en leg ik de kaarten voor me neer. Daarna vertellen de kaarten mij een verhaal. Hieruit haal ik de boodschap die speciaal voor jou bedoeld is. Dit is een boodschap vanuit jouw onderbewuste of via je spirit team.

Je kunt verschillende soorten kaartleggingen kiezen. Laat me in je bericht weten in welk thema je geïnteresseerd bent.

Thema 1 Kies een situatie waar je meer duidelijkheid over wilt 

Misschien is er een situatie die zich voordoet in je leven waar je graag meer over zou willen weten. Stuur me dan een korte omschrijving van de situatie in de mail over de situatie in kwestie. Als je wilt kan je kiezen tussen een Tarot deck of Lenormand. Wanneer je geen voorkeur hebt laat je dit leeg.

Thema 2 Laat je onderbewuste/spirit team aan het woord 

Met dit thema laat je de controle los. Ik ga luisteren naar wat de kaarten mij vertellen zonder daarbij van te voren de energie te sturen. Dit is dus echt een boodschap vanuit jouw onderbewuste en of van je spirit team.

De kaartlegging in jouw inbox

Alle boodschappen en adviezen verwerk ik in een mooi digitaal document. Zo kan je dit document altijd bij je dragen om nog eens terug te kunnen lezen. 

Reviews

Wauw!!! Ik moest de mooie legging echt even laten landen. Ik heb het al vaker gelezen inmiddels. Het klopt precies, het resoneert met iedere vezel van mij. Zo bijzonder dat het iets in mij geactiveerd heeft. Een aantal elementen uit de kaartlegging sterkten mijn gevoel van vertrouwen, ik ben gewoon al op de goede weg. Er is één kaart die echt mijn ogen geopend heeft. Enorm confronterend, maar daarom zo helpend, sindsdien is mijn aandacht gevestigd op dit thema en heeft het al veel in gang gezet. Ik wil je heel erg bedanken voor deze mooie reading. Ik word hier heel blij van ♥️

Extra info kaartlegging
Het zou natuurlijk fantastisch zijn als de kaarten je zouden kunnen zeggen wanneer je de loterij wint maar helaas werkt het niet zo. De kaarten geven je waardevolle inzichten en adviezen maar kunnen niet de toekomst voorspellen. Ze laten zien wat de toekomst zou kunnen zijn. Maar deze staat nooit vast. Het zijn puur waardevolle boodschappen zodat je meer sturing krijgt en daardoor makkelijker en bewuster keuzes kan maken.

Zelf contact maken met je gidsen?

Natuurlijk kun je zelf ook contact maken met je gidsen, denk eens aan onze tool ‘De lichtbrengers‘. Het gooien met de Lichtbrengers brengt je een liefdevolle boodschap van je ziel, je gidsen en het universum en welke acties je kunt ondernemen om je frequentie te verhogen en  weer spelend door het leven gaat. Lichtbrengers

Meer berichten

De spirituele betekenis van

Betekenis 1111

Home > Zelfontwikkeling > 1111 betekenis Verder spelen: 1111 betekenis Meer over het engelengetal 1111 Het is een liefdevol getal.

Lees meer »
Betekenis bergkristal
De spirituele betekenis van

Bergkristal betekenis

Bergkristal is een veelzijdige alleskunner. Dit kristal zorgt voor verlichting. Het zet negatieve energie om in positieve en is een reinigend en zuiverend kristal. Omdat bergkristal zo licht is, verhoogt het je weer naar je eigen frequentie.

Lees meer »
Zelfontwikkeling

Tijd voor spiritualiteit

Home > Zelfontwikkeling > Tijd voor spiritualiteit Verder spelen: Tijd voor spiritualiteit Voor ons speelt spiritualiteit uiteraard een grote rol

Lees meer »