Home > Zelfontwikkeling > 1111 betekenis

Verder spelen:

Betekenis bergkristal
De spirituele betekenis van

Bergkristal betekenis

Bergkristal is een veelzijdige alleskunner. Dit kristal zorgt voor verlichting. Het zet negatieve energie om in positieve en is een reinigend en zuiverend kristal. Omdat bergkristal zo licht is, verhoogt het je weer naar je eigen frequentie.

Lees meer »

1111 betekenis

Meer over het engelengetal 1111

Het is een liefdevol getal. De één staat voor eenheidsbewustzijn, verbinding en heel zijn. Wanneer je het getal 1111 of 11:11 of 111 ziet. Weet dan dat je gezien wordt! Wanneer jij, zoals nu, let op wat er jou gegeven wordt, zie dat je omhult wordt met liefde. Lees verder om te weten te komen wat het getal 1111 betekenis heeft voor jou.

Het is een mooi moment om even naar binnen te keren, even stil te staan. Dit is hét moment om te manifesteren, denk aan de dingen die je wilt, houd je gedachten in de gaten. Focus op waar je dankbaar voor bent, het wel willen, en op liefde. Het zou een mooi moment kunnen zijn om hulp aan je spiritteam te vragen en verheldering voor wat ze je willen tonen, sta open voor hun liefde! En je zult nog meer signalen en sybolen zien de komende tijd.

Het getal 1

Wij zijn één, één met elkaar, één met je gedachten, één met de bron, alles is connected en jij bent onderdeel van dit geheel.

Synchroniciteit

Jouw spiritteam en het universum communiceren met je! Weet dan dat je gezien wordt, als jij let op wat er jou gegeven wordt zie dat je omhult wordt met liefde. De dubbele getallen 11:11 zijn een reminder om dit soort signalen te zien, om op te letten op wat er je verteld wordt en op je pad geshowd wordt.

Liefde

Omdat de een (in meervoud in dit geval) gaat om samen, om eenheidsbewustzijn en om liefde, wordt dit ook gezien als het getal van de twinflames/tweeling zielen of tweelingvlammen. Het kan een signaal zijn dat jullie elkaar tegen gaan komen, dichtbij zijn of als reminder dat jullie elkaar hebben gevonden. Dit signaal kan een teken zijn van jouw zielsverwant en jij. Bij dit soort signalen is het altijd goed om naar binnen te kijken en te voelen wat het jou zegt!

Tip

Houd ergens voor je zelf bij wanneer je dit teken zag, waar was je met je gedachten? Hoe voelde je je. Had je steun nodig of voelde je je juist ‘on top of the world?’ En dit geldt natuurlijk dan voor alle dubbele getallen en symbolen die je tegenkomt. 

Engelengetallen

Dubbele getallen, meestergetallen en drievoudige getallen worden ook wel engelengetallen genoemd. Het zijn middelen van onze engelen en gidsen om met ons te communiceren. Laat ze je leiden naar een leven dichter bij jezelf!

Extra tools

Meer getallen in je leven?  Koop dan bij onze Lichtbrengers! Of wil je weten wat je gidsen je te vertellen hebben via een reading? Laat dan eens een fotoreading doen. En als je meer wilt weten over je synchroniciteit en ondersteuning? Lees eens ‘Het Universum staat achter je‘ van Grabrielle Bernstein.

Zelf contact maken met je gidsen?

Natuurlijk kun je zelf ook contact maken met je gidsen, denk eens aan onze tool ‘De lichtbrengers‘. Het gooien met de Lichtbrengers brengt je een liefdevolle boodschap van je ziel, je gidsen en het universum en welke acties je kunt ondernemen om je frequentie te verhogen en  weer spelend door het leven gaat. Lichtbrengers