Onze producten/diensten:

Foto / gidsen reading

Voorbeeld foto reading

Persoonlijke gidsen reading, via foto en naam €77,77

Ontvang een boodschap van jouw gidsen via een foto reading! Speciaal voor jou voer ik een gesprek met jouw spiritteam, in afstemming via jouw naam en foto.

Een foto reading vertelt je waar je nu staat of waar je op mag letten. Iets wat er in je speelt of wat er mag groeien. Het kan dus van alles zijn.

Foto reading via e-mail

Gids of spirit guides bepalen vaak zelf waar ze over willen praten, zij kunnen het gesprek leiden en ik pas me aan aan wat ze te vertellen hebben. Vaak geven ze me een woord of zin die me verder helpt om door te praten. Meestal probeer ik ze wel te sturen via een aantal basisthema’s, de kern; wie jij bent, je gezondheid en bijvoorbeeld werk.

Er zijn twee mogelijkheden om het gesprek aan te gaan.

  1. Ik laat jouw gidsen bepalen wat er verteld mag worden en ik stel vragen die op dat moment passend zijn. Het kan namelijk heel prettig zijn om je gidsen het voortouw te laten nemen zodat je tot nieuwe inzichten komt waar je zelf nog niet zo bewust van was.
  2. Het kan zijn dat je zelf wat houvast wilt en specifieke vragen hebt, dan kan ik  deze te stellen en vragen of ze antwoord willen geven. Ze geven je niet meer dan je kunt dragen, dus het kan zijn dat ze een ander antwoord geven dan je verwacht.

Hoe gaat een foto reading in zijn werk?

Jij geeft mij een opdracht voor een reading via de mail. Jij ontvangt een betaalverzoek en de instructies voor jouw reading. Daarna gaat het als volgt, na betaling:

 

1. Jij stuurt je foto en naam

En zodra het juiste moment daar is, neem ik de tijd om in stilte te gaan zitten om af te stemmen met jou voor een gesprek.

2. Ik vraag toestemming aan jouw (en mijn) gidsen

Ik leg mijn intenties uit en vraag of jouw spiritteam met mij wil praten. Als het voor beide partijen, jouw gidsen en mijn team goed voelt, dan kunnen we het gesprek voeren. Het kan ook zijn dat ik even moet wachten en het later nog eens mag proberen.

3. Het gesprek

Ik vraag jouw gidsen wat ze me willen vertellen, bijvoorbeeld over jou en je kwaliteiten. Of misschien waar je je op mag focussen welke actie je mag ondernemen of juist niet. Jouw foto reading kan over allerlei onderwerpen gaan, ik laat hen het voortouw nemen en ik stel vragen als ik iets duidelijker wil weten.
Ik kan ze ook vragen stellen als jij een specifieke vraag hebt. Let op, ze vertellen me niet altijd alles, alleen als de tijd er rijp voor is. Soms zijn er dingen die je zelf uit mag vinden, maar vaak geven ze wel een richting aan. Tijdens het gesprek  schrijf ik alles op wat ik door krijg.

Het document

Alles wat ik doorgekregen heb verwerk ik in een mooi moment. Zodat jij het rustig na kunt lezen wanneer jij daar behoefte aan hebt. Het is een fijn document om te bewaren en later nog eens terug te lezen. Zie de afbeelding links voor een voorbeeld van zo’n document.

Reviews

De foto reading die ik mocht ontvangen van Sabrina overtrof al mijn verwachtingen.
Bij het openen van het supermooi opgemaakte document sloeg mijn hart al een slag over toen ik zag dat het wel 7 pagina’s waren.
En dan is het een feestje om dat te mogen lezen.
Sabrina weet kristalhelder te verwoorden wat je gidsen door hebben gegeven en je hoort je eigen gidsen letterlijk praten via haar bewoordingen.
Ik herkende mijn gidsen meteen!
En dan is het zo fijn dat het allemaal eens overzichtelijk onder elkaar staat wat er op dit moment in je leven speelt.
Alsof je je eigen dagboek leest, terwijl je het niet zelf opgeschreven hebt.
Het geef zoveel rust en vertrouwen en je voelt je zo gedragen, want we zijn inderdaad echt niet alleen en worden ondersteunt op de weg die we aflopen.
En dat voel je, omschreven met heel veel liefde, terug in haar verslag.
Sabrina had alles helemaal raak en gaf me mooie inzichten waar ik weer verder mee door kan.
Echt ongelooflijk bijzonder om te mogen ontvangen en een document om te bewaren.
Dankjewel Sabrina! ❤️

Je hebt me enorm geraakt en ik vind de omschrijving zo helder en bijzonder. Alsof ik je mijn diepste geheimen heb verteld…
Je hebt echt in mijn ziel gekeken… heel bijzonder en zo persoonlijk…. Ik ben echt onder de indruk!!

Mijn reading was spot on! De tranen begonnen gelijk te stromen en de boodschap kwam zo bij me binnen. Kippenvel. Het resoneerde met wat ik zelf ook voelde maar misschien niet helemaal kon grijpen of benoemen. Het geeft een stuk helderheid en vertrouwen in mezelf. Ik voel me heel dankbaar voor deze mooie reading van Sabrina. En last but not least, misschien niet het allerbelangrijkste maar wel de moeite waard om te noemen. Het document was super mooi. Eye candy. Dank voor alles!​ 

Wat een bijzondere ervaring was het om te lezen wat er in dit mooie document stond. Een reading zoals deze heb ik nog niet eerder meegemaakt. Er stonden een hoop nieuwe inzichten in waar ik me nog niet bewust van was. Alles in het document resoneerde en voelde vertrouwt voor mij en mijn intuïtie. Ik kan iedereen deze bijzondere reading aanraden. Ik ben Sabrina (en mijn gidsen 🙂 )  erg dankbaar voor deze mooie boodschappen. Mijn pad is nog duidelijker geworden ✨

Wat een fantastisch mooi gesprek had je met mijn gidsen een wat een mooi document heb je ervan gemaakt! Ik ben er heel blij mee en heb het al vaak doorgelezen. Ik lees steeds weer nieuwe dingen. Zoo mooi ook over mijn energie, het is zo treffend!

Lieve Sabrina, ik vond het heel bijzonder wat je van mijn gidsen over mij te weten kreeg. Het was heel fijn om dat te horen. Ik werd emotioneel van hoe je het hebt geschreven. Het was een mooie ervaring, er stonden nieuwe dingen in waar ik zeker aan ga werken. Ik ben je heel dankbaar voor deze mooie reading!

Zelf contact maken met je gidsen?

Natuurlijk kun je zelf ook contact maken met je gidsen! Lees onze tips contact maken met je spirit guides of denk eens aan onze tool ‘De lichtbrengers‘. Het gooien met de Lichtbrengers brengt je een liefdevolle boodschap van je ziel, je gidsen en het universum en welke acties je kunt ondernemen om je frequentie te verhogen en  weer spelend door het leven gaat.

Lichtbrengers

Meer berichten

De spirituele betekenis van

Betekenis 1111

Home > Zelfontwikkeling > 1111 betekenis Verder spelen: 1111 betekenis Meer over het engelengetal 1111 Het is een liefdevol getal.

Lees meer »
Betekenis bergkristal
De spirituele betekenis van

Bergkristal betekenis

Bergkristal is een veelzijdige alleskunner. Dit kristal zorgt voor verlichting. Het zet negatieve energie om in positieve en is een reinigend en zuiverend kristal. Omdat bergkristal zo licht is, verhoogt het je weer naar je eigen frequentie.

Lees meer »
Zelfontwikkeling

Tijd voor spiritualiteit

Home > Zelfontwikkeling > Tijd voor spiritualiteit Verder spelen: Tijd voor spiritualiteit Voor ons speelt spiritualiteit uiteraard een grote rol

Lees meer »