Home > Tools en producten > Lichtbrengers spiritueel spel

Koop jouw spiritueel spel

Lichtbrengers

Lichtbrengers een spiritueel spel €22,22

Deze tool hebben wij voor jou bedacht, zodat je op een luchtige en liefdevolle manier plezier beleeft en verbindt met jezelf en de bron. Hoe leuk is het om dit te doen met een bekend voorwerp dat misschien wel meer mystiek bij zich draagt dan jij denkt? We dagen jouw innerlijk kind uit om weer naar hartelust te spelen. Deze twee spiksplinternieuwe vrienden genaamd de Lichtbrengers, zijn er speciaal voor jou, om samen avonturen te beleven.

Het doel

We dagen jou op een speelse manier uit om dichter bij jezelf te komen. In het handige zakje kun je jouw Lichtbrengers overal mee naar toenemen voor jouw boodschap. Ontvang dit cadeau van het universum of van je gidsen. Door middel van dit spel daag je jezelf uit, kom je meer over jezelf en onze wereld te weten, en heb je gegarandeerd een leuke tijd.

De set

In het roze doosje zitten twee dobbelstenen in een zachtroze eco bewaarzakje met gouden bedrukking, een gids met de speluitleg waarin staat hoe je je verbindt met de dobbelstenen zodat jullie een gouden team gaan vormen. Ook staat er uitleg in van gegooide ogen.

 
  • Doosje
  • Eco bewaarzakje
  • 2 dobbelstenen
  • Gids/handleiding

Past door de brievenbus.

In de maand december van 2021, verzenden wij kosteloos jouw pakketje!

Er zijn drie spelvarianten
1. gooien met beide stenen, de Hartsteen en de Energiesteen;
2. gooien met de Hartsteen;
3. gooien met de Energiesteen.

De Hartsteen brengt je een liefdevolle boodschap van je ziel, je gidsen en het universum. De Energiesteen vertelt welke acties je kunt ondernemen om je frequentie te verhogen en daardoor weer spelend door het leven gaat. Samen vormen jullie een team en zijn het jouw Lichtbrengers van de dag.

Bestel via een bericht op Instagram.

Want aan de webshop wordt nog hard gewerkt!

Meer berichten

De spirituele betekenis van

Betekenis 1111

Home > Zelfontwikkeling > 1111 betekenis Verder spelen: 1111 betekenis Meer over het engelengetal 1111 Het is een liefdevol getal.

Lees meer »
Betekenis bergkristal
De spirituele betekenis van

Bergkristal betekenis

Bergkristal is een veelzijdige alleskunner. Dit kristal zorgt voor verlichting. Het zet negatieve energie om in positieve en is een reinigend en zuiverend kristal. Omdat bergkristal zo licht is, verhoogt het je weer naar je eigen frequentie.

Lees meer »
Zelfontwikkeling

Tijd voor spiritualiteit

Home > Zelfontwikkeling > Tijd voor spiritualiteit Verder spelen: Tijd voor spiritualiteit Voor ons speelt spiritualiteit uiteraard een grote rol

Lees meer »
Tools / producten

Kaartlegging Keltisch kruis

Home > Tools en producten > Kaartlegging Keltisch kruis Onze producten/diensten: Kaartlegging Keltisch kruis Boek jouw kaartlegging Uitgebreide Keltisch kruis

Lees meer »