Onze producten/diensten:

Kaartlegging tarot

Een waardevolle kaartlegging afgestemd op jou €26,26

Met deze kaartlegging tarot kan je al veel te weten komen over een situatie wat bewust of onbewust bij je speelt. Het kan over van alles gaan. De kaarten geven je waardevolle adviezen en inzichten die je mee kunt nemen in je dagelijkse leven.

Het is een basis kaartlegging tarot waarbij ik drie kaarten neerleg, de betekenis van deze kaarten en de dingen die ik doorkrijg verwerk ik in een mooie reading voor jou.
Wil je een nog uitgebreidere reading/kaartlegging? Klik dan hier

Kaartlegging hoe gaat het in zijn werk?

Je stuurt mij een mail met je naam en een foto waar jezelf duidelijk op staat. Samen met mijn kaarten verbind ik met jouw energie door middel van jouw gegevens. Vervolgens leg ik de kaarten voor me neer.
Daarna vertellen de kaarten mij een verhaal. Hieruit haal ik de boodschap die speciaal voor jou bedoeld is. Dit is een boodschap vanuit jouw onderbewuste of via je spirit team.

Je kunt verschillende soorten tarot kaartleggingen kiezen. Laat me in je bericht weten in welk thema je geïnteresseerd bent.

Thema 1 Verleden, Heden, Toekomst

Dit is de meest gebruikelijke kaartlegging tarot. Het is fijn om te weten waar je staat in je leven. Wat heb je al overwonnen tot nu toe? De uitdagingen die het ‘nu’ met zich mee brengt. En wat de toekomst je zal brengen? Dit zijn allemaal vragen die terugkomen bij thema 1.

Thema 2 Geluk, Werk, Liefde 

Dit thema kies je als je meer inzicht wilt op verschillende gebieden in je leven. De kaarten geven ieder een duidelijke boodschap of advies over de onderwerpen geluk, werk en liefde.

Thema 3 Kies een situatie waar je meer duidelijkheid over wilt 

Misschien is er een situatie die zich voordoet in je leven waar je graag meer over zou willen weten. Stuur me dan een korte omschrijving van de situatie in de mail over de situatie in kwestie.

Thema 4 Laat je onderbewuste/spirit team aan het woord 

Bij dit thema laat je de controle los. Ik ga luisteren naar wat de kaarten mij vertellen zonder daarbij van te voren de energie te sturen. Dit is dus echt een boodschap vanuit jouw onderbewuste en of van je spirit team.

De kaartlegging in jouw inbox

Alle boodschappen en adviezen verwerk ik in een mooi digitaal document. Zo kan je dit document altijd bij je dragen om nog eens terug te kunnen lezen. 

Wil je een uitgebreidere kaartlegging waar alles aan bod komt? Zoals de nabije toekomst, de verre toekomst, je omgeving, je onderbewuste en meer. Stuur dan een mail.

Reviews

Wauw!!! Ik moest de mooie legging echt even laten landen. Ik heb het al vaker gelezen inmiddels. Het klopt precies, het resoneert met iedere vezel van mij. Zo bijzonder dat het iets in mij geactiveerd heeft. Een aantal elementen uit de kaartlegging sterkten mijn gevoel van vertrouwen, ik ben gewoon al op de goede weg. Er is één kaart die echt mijn ogen geopend heeft. Enorm confronterend, maar daarom zo helpend, sindsdien is mijn aandacht gevestigd op dit thema en heeft het al veel in gang gezet. Ik wil je heel erg bedanken voor deze mooie reading. Ik word hier heel blij van ♥️

Zelf contact maken met je gidsen?

Natuurlijk kun je zelf ook contact maken met je gidsen, denk eens aan onze tool ‘De lichtbrengers‘. Het gooien met de Lichtbrengers brengt je een liefdevolle boodschap van je ziel, je gidsen en het universum en welke acties je kunt ondernemen om je frequentie te verhogen en  weer spelend door het leven gaat.

Lichtbrengers

Meer berichten

De spirituele betekenis van

Betekenis 1111

Home > Zelfontwikkeling > 1111 betekenis Verder spelen: 1111 betekenis Meer over het engelengetal 1111 Het is een liefdevol getal.

Lees meer »
Betekenis bergkristal
De spirituele betekenis van

Bergkristal betekenis

Bergkristal is een veelzijdige alleskunner. Dit kristal zorgt voor verlichting. Het zet negatieve energie om in positieve en is een reinigend en zuiverend kristal. Omdat bergkristal zo licht is, verhoogt het je weer naar je eigen frequentie.

Lees meer »
Zelfontwikkeling

Tijd voor spiritualiteit

Home > Zelfontwikkeling > Tijd voor spiritualiteit Verder spelen: Tijd voor spiritualiteit Voor ons speelt spiritualiteit uiteraard een grote rol

Lees meer »