Home > Tools en producten > Boeken – Christina

Onze product tips:

Christina von Dreien

Spiritueel boek Christina
Spiritueel boek Christina deel 2

Christina, door Bernadette von Dreien

Deel 1: tweeling als licht geboren
Deel 2: het visioen over het goede
Deel 3: bewustzijn schept vrede

Een moeder die schrijft over haar dochter, in het hele boek voel je haar verwondering,  bescheidenheid, haar zorgen als moeder en dankbaarheid. Want wat een bijzonder verhaal is het, een dochter met een verruimd bewustzijn en met een veelheid aan paranormale gaven geboren.

Het verhaal

Het gaat in het eerste deel over de weg die ze als gezin afleggen, de gaven die steeds meer aan het licht komen en de prachtige inzichten die Christina deelt. Het verhaal is chronologisch opgedeeld en gaat verder in het tweede deel. Waar er steeds meer aan het licht komt en je ook meer te weten komt van de ideeën en ontwikkelingen van Christina.

Een hoopvol wereldbeeld

Ik had al bepaalde gevoelens en ideeën over de wereld en het universum, mede door het boek Time Bender. In Christina wordt dit bevestigd en volledig aangevuld. Behalve dat ik een bijzonder hoopvol visie lees, voel je echt de hoge frequentie van haar in dit boek. Ik heb de boeken bewust niet te snel gelezen omdat ik zo ontzettend blij werd door het lezen alleen al. Los van de boodschap die zo waardevol is!

Op de voorste rij!

Door deze boeken ben ik enorm dankbaar dat ik een plekje heb op deze wereld, dat ik geïncarneerd ben in deze shift met jullie allemaal in deze veranderende 3D wereld! De levenstaken van de (in wereldse jaren) jonge Christina zijn in drie kernbegrippen: vrijheid, waarheid en liefde. Alhoewel ik nog makkelijk alinea’s kan vullen met alles wat ik van het boek vond, nodig ik je uit om dit boek boven aan je leeslijst te zetten, ’thank me later’!

– Christina von Dreien

‘Ik ben hier om de mensen te ondersteunen bij het ontwikkelen van een verruimd bewustzijn. Met een bredere horizon kunnen de mensen zelf inzien wat er vandaag de dag niet goed gaat op deze planeet. Ze kunnen dan voor elk facet van het leven nieuwe oplossingen en perspectieven ontwikkelen die succesvol en duurzaam zijn. Echter, mensen hebben een vrije wil. Het hangt enkel af van de keuzes die ze maken.’

Bestel je boek bij: Uitgeverij Akasha

p.s Thanks lieve Deborah (meer dan vakantievriendin) voor deze tip!

Meer berichten

De spirituele betekenis van

Betekenis 1111

Home > Zelfontwikkeling > 1111 betekenis Verder spelen: 1111 betekenis Meer over het engelengetal 1111 Het is een liefdevol getal.

Lees meer »
Betekenis bergkristal
De spirituele betekenis van

Bergkristal betekenis

Bergkristal is een veelzijdige alleskunner. Dit kristal zorgt voor verlichting. Het zet negatieve energie om in positieve en is een reinigend en zuiverend kristal. Omdat bergkristal zo licht is, verhoogt het je weer naar je eigen frequentie.

Lees meer »
Zelfontwikkeling

Tijd voor spiritualiteit

Home > Zelfontwikkeling > Tijd voor spiritualiteit Verder spelen: Tijd voor spiritualiteit Voor ons speelt spiritualiteit uiteraard een grote rol

Lees meer »