Home > Tools en producten > Boeken – Time Bender

Onze product tips:

Boekentip: Time Bender

Boekentip Time Bender TIjn Touber
Boeken tip van Sabrina

Boekentip: Time Bender door Tijn Touber

Prachtig spirituele roman die jouw kijk op het universum verandert. Paperback, hardcover & luisterboek. Uitgeverij London Books.

Time Bender kreeg ik al regelmatig voorgesteld in mijn boeken app, mijn oog was er vaker op gevallen en toch ik liet het even voor wat het was. Zelfs toen ik met Mirjam kletste en zij ook had gehoord dat Time Bender een goed boek is, moest ik blijkbaar nog even wachten op het juiste moment. Tot ik op vakantie ging en ik Time Bender, het boek van Tijn Touber er bij pakte en begon te lezen. Ik verslond al snel de pagina’s.

Het juiste boek op het juiste moment

Mijn vakantie bestaat natuurlijk uit meer dan alleen boeken lezen en zo stond er een wandeling op de planning, een ontdekkingstocht door een park in het Noord Hollandse Overveen. We liepen in Buitenplaats Elswout. Een prachtige boomrijke omgeving met een mystieke sfeer. Onze dochter was bijna niet weg te krijgen bij de herten vlak naast het Landhuis, als een magneet bleef ze in de buurt. Toen we eindelijk zo ver waren, reden we op de weg terug langs andere plekken in de buurt.

Terug in het vakantiehuisje mocht ik weer verder lezen! Tijdens het lezen valt mijn mond open van verbazing, in het verhaal wordt een landhuis omschreven waar we die middag langs gereden zijn en waarvan we zelfs nog de historie opzochten. Even verder las ik zelfs dat de hoofdpersoon in het park zat waar ik net gelopen had, het was overduidelijk omschreven in het boek! Dit kan echt geen toeval zijn, ik had het boek dus geen moment eerder of later hoeven te lezen, dit was precies het juiste moment.

Inzichten in Time Bender

Ik werd meegenomen in het verhaal, een mooie vertelling over de persoonlijke ontwikkeling van de hoofdpersoon. Met als resultaat een duidelijke uitleg over kosmische conflicten, de rollen ‘goed en kwaad’, inzichten in het leven en het universum. Ik had het binnen een mum van een tijd uit en ben enorm onder de indruk en echt razend enthousiast en heb het nogal wat mensen in mijn omgeving aangeraden, ook als cadeautip. Daarom moest ik dat boek hier met jullie delen!

Time Bender is echt het lezen waard! Krijg een andere kijk op het universum, de wereld en de verhoudingen in goed en kwaad. De inzichten die je krijgt door juist dankbaar te zijn voor het onlicht, zorgt voor een instant frequentie verhoging. Los van alle inzichten is het ook een het een heel fijn verhaal, die als een goede roman wegleest en dus op een hele natuurlijke manier bij je binnenkomt.

Lees het met een open mind en bekijk de wereld eens vanuit een ander perspectief! Ik stond al redelijk open en Tijn heeft precies met de juiste toon mijn blik nog verder verruimd. Wat een magie, dank je wel voor dit magische verhaal.

Jouw exemplaar bemachtigen, kijk snel op Bol.com

Liefs Sabrina

Meer berichten

De spirituele betekenis van

Betekenis 1111

Home > Zelfontwikkeling > 1111 betekenis Verder spelen: 1111 betekenis Meer over het engelengetal 1111 Het is een liefdevol getal.

Lees meer »
Betekenis bergkristal
De spirituele betekenis van

Bergkristal betekenis

Bergkristal is een veelzijdige alleskunner. Dit kristal zorgt voor verlichting. Het zet negatieve energie om in positieve en is een reinigend en zuiverend kristal. Omdat bergkristal zo licht is, verhoogt het je weer naar je eigen frequentie.

Lees meer »
Zelfontwikkeling

Tijd voor spiritualiteit

Home > Zelfontwikkeling > Tijd voor spiritualiteit Verder spelen: Tijd voor spiritualiteit Voor ons speelt spiritualiteit uiteraard een grote rol

Lees meer »