Home > Zelfontwikkeling > Tekens van het universum

Dons veertje

Verder spelen:

Betekenis bergkristal
De spirituele betekenis van

Bergkristal betekenis

Bergkristal is een veelzijdige alleskunner. Dit kristal zorgt voor verlichting. Het zet negatieve energie om in positieve en is een reinigend en zuiverend kristal. Omdat bergkristal zo licht is, verhoogt het je weer naar je eigen frequentie.

Lees meer »

Tekens van het universum

Wanneer je een belangrijke beslissing moet maken en je vervolgens continue een bepaald nummer ziet terugkomen, of er plotseling een donsveertje  dwarrelt op je schoot, misschien wanneer je in de auto zit en dat ene speciale liedje te horen is net wanneer je de radio aanzet. Is dit toeval? Of stiekem misschien een tekens het universum of van je beschermengelen?

Tekens en synchroniciteiten

Elke keer wanneer ik een teken ontvang of opmerk voel ik een overweldigend gevoel, dat alles oké is en dat het universum naar me uitkijkt. Ik geloof er in dat deze tekens en synchroniciteiten je veel kunnen bieden wanneer je ze leert herkennen.

Als je goed kijkt en luistert, zijn er overal tekens om ons heen. Je hoeft er alleen maar voor open te staan. Het kan zich vormen in talloze nummers, dieren, teksten, dromen, noem maar op. Maar hoe zie je dit? Hoe ga je open staan voor deze bijzondere tekens die je verder kunnen helpen in het leven?

Stap 1: Let goed op.

Dat klinkt logisch, maar kan soms lastig zijn. Wanneer je de hele dag op de autopiloot staat is het mogelijk dat alles langs je heen gaat. Het is belangrijk om bewust door de dag te gaan. Gebruik actief al je zintuigen en kijk goed naar alles om je heen! Welke dingen vallen op, zijn ongewoon of zie je juist zo vaak dat het eigenlijk bijzonder is?

Stap 2: Merk herhalingen op.

Herhalingen is een van de grootste tekenen van synchroniciteit en iets waar je zeker op kunt letten. Als ik in een nieuwe levensfase terecht kom of ik kan een stuk afsluiten in mijn leven zie ik overal het nummer 69. Op nummerplaten, huisnummers, batterij percentages, likes en noem maar op. Zelfs de mensen in mijn omgeving wezen me er op! Door de jaren heen merk ik op dat als ik dat nummer zie dat er vaak iets verandert in mijn leven. Het lijkt me te achtervolgen, maar op een positieve manier. Dit betekend overigens niet dat als jij dit nummer zou opmerken dat het voor jou dezelfde betekenis heeft.

Stap 3: Schrijf het op.

Wat mij helpt op te schrijven in een notitieboek, wanneer ik iets zie of opmerk waarbij ik VOEL dat het geen toeval kan zijn. Vaak vergeten we dingen die op dat moment niet zo groot lijken. Maar als we ze opschrijven kunnen we dit in de loop der tijd beter onthouden en herkennen. Ik vind het ook heel handig om even terug te zoeken wat het toen ook al weer voor mij betekende.

Stap 4: Dankbaarheid.

Wanneer je je dankbaar voelt verhoog je je vibratie, waardoor het ook makkelijker is voor het universum om je te kunnen bereiken door middel van tekens en synchroniciteiten. Wanneer je in dankbaarheid leeft zal het je opvallen dat het universum je met nog meer tekens zult zegenen.

In alles wat er op je pad verschijnt kan een spirituele betekenis verscholen zitten. Wil je specifiek weten wat een spirituele betekenis is achter een bepaald dier, nummer, herhaling of wat anders? Laat het ons dan weten en wij zullen onze kijk op de spirituele betekenis van dit onderwerp met je delen!

Links

Tekens zijn overal: https://www.paagman.nl/product/73422676/tekens-zijn-overal-door-laura-lynne-jackson?utm_source=awin&utm_medium=cps&utm_campaign=awin_73422676&gclid=Cj0KCQjw1PSDBhDbARIsAPeTqrfOF_yHLnXmLg3_LhzMrQ5ziYHznYoKVgpgxmpxFIp10cGdMK0ib9saAqGBEALw_wcB

De wet van de aantrekking:

https://www.paagman.nl/product/1637007/de-wet-van-aantrekking-door-e-hicks

Notitieboekje om je dankbaarheid op te schrijven en uit te nodigen wat je wilt in je leven: https://spiru.nl/product/notitieboekje-met-bloem-des-levens/