Home > Zelfontwikkeling > Een spel met het universum

Verder spelen:

Betekenis bergkristal
De spirituele betekenis van

Bergkristal betekenis

Bergkristal is een veelzijdige alleskunner. Dit kristal zorgt voor verlichting. Het zet negatieve energie om in positieve en is een reinigend en zuiverend kristal. Omdat bergkristal zo licht is, verhoogt het je weer naar je eigen frequentie.

Lees meer »

De wet van de aantrekking

Een van ons meest favoriete speelvelden; de wet van de aantrekking. Dat wat je het meest aandacht geeft groeit. Of je nu gefocust bent op je (on)gezondheid, je financiële situatie of andere facetten van je leven. Wat veel in je gedachten aanwezig is, groeit. Dit betekent ook dat als je focus op irritatie, op een tekort of vervelend werk ligt, dit een grotere rol krijgt in je leven. Want je trekt aan wat je aandacht aan geeft!

The law of attraction

Laten we voorop stellen dat wij niet 100% van de tijd positief zitten te zijn op onze regenbogen en glitters over de wereld verspreiden. Het is okay als je af en toe verdrietig of boos bent en daar even ‘in gaat zitten’. Voor ons werkt het goed om dit dan om te buigen naar een les voor ons zelf. Die gevoelens helpen ons juist weer de goede kant op te kijken. Te focussen op wat we wel willen.
Eigenlijk past een ieder De wet van de aantrekking al toe, soms zonder dat je het door hebt. De kunst is om dit bewust te gebruiken en het spel met de kosmos aan te gaan om je wensen uit te laten komen. Eigenlijk zijn er drie universele wetten die je gebruikt om te manifesteren wat jij wilt! 

De drie universele wetten

  1. De wet van de aantrekking, zoals hierboven staat, alles wat je aandacht geeft groeit. 
  2. Bewust creëren, wanneer je écht op de hoogte bent van wet hierboven, zul je beseffen dat je dit bewust in je leven kunt inzetten.
  3. De kunst van het toelaten, alles mag er zijn, op het moment dat je mensen en zaken met liefde accepteert, dan leef je in volle overgave  en je uitnodigt wat jij wilt met je mind en ervaart wat jij wilt ervaren.  

Een kennismaking met The law of attraction is natuurlijk ‘The Secret’ dit is een Amerikaanse boek met gelijknamige verfilming die succesverhalen laat zien van verschillende mensen. Onlangs is er een vervolg verschenen in The Secret – Dare to dream. Hele laagdrempelige kennismaking met een hele nuttige materie. 

Leestips

Als je wel wat dieper op de materie in wilt gaan, lees dan het boek van Esther en Jerry Hicks, de basis-leringen van Abraham. Esther channelt haar spirit guide en haar man Jerry gaat een gesprek aan met hem en stelt elke mogelijke vraag (soms wel in 3 verschillende versies) en deelt iedere twijfel. Het lijkt een reeks aan herhalingen als je wat verder leest, waardoor wij uiteindelijk alle informatie hebben en kunnen absorberen. 

Gouden regels

Alvast hoe je in een notendop deze wetten kunt gebruiken ten gunste van jezelf en iedereen? Er zijn een aantal gouden regels waaronder;  

  • Het universum denkt niet in beperkingen of tijd, alles is mogelijk.
  • Visualiseer wat je wilt, en voel de emoties die je wilt bereiken.
  • Laat het los, het hoe en het wanneer doet er niet toe, vertrouw er blind op dat de kosmos het beantwoord.

Links 

The Secret boek 1 

https://www.paagman.nl/product/63345234/secret-door-rhonda-byrne?utm_source=awin&utm_medium=cps&utm_campaign=awin_63345234&utm_source=awin&utm_medium=affiliate&utm_campaign=httpwwwprijswatchernl&awc=9243_1610367230_e837cc23f24f1f04c0cdb160e5148158

The Secret boek 2 

https://www.paagman.nl/product/73504532/the-secret-door-rhonda-byrne

De wet van de aantrekking 

https://www.paagman.nl/product/1637007/de-wet-van-aantrekking-door-e-hicks

Notitieboekje om je dankbaarheid op te schrijven en uit te nodigen wat je wilt in je leven

https://spiru.nl/product/notitieboekje-met-bloem-des-levens/