Home > Tools en producten > Florida water/Agua de Florida

Onze product tips:

Florida water energetisch reinigen

Aqua de Florida product

Florida Water (Agua de Florida) 270 ml

Floridawater in fles – te gebruiken voor het reinigen van het energetisch lichaam, ruimtes en andere items.

Ik persoonlijk ben groot fan van Agua de Florida, ik doe al tijden met het zelfde flesje en gebruik het voor veel verschillende doeleinden. Ik vind de geur heerlijk, nostalgisch en ik voel de spiritualiteit gelijk stromen. Ik vind eigenlijk dat iedere HSP een flesje in huis moeten hebben. Hierbij mijn lofzang aan dit flesje met dit magische vloeistof!

Waar kun je het zoal voor gebruiken?
  1. Het reinigen van kristallen. Hoe ik dat doe? Uiteraard eerst even gronden, rustig ademhalen en focussen. En dan doe ik een beetje Florida water in mijn hand leg daar de steen in en met mijn gedachten reinig ik de steen en doe er een nieuwe intentie in.
  2. Het reinigen van ruimtes. Ik heb meestal een spray verdunt met water op kantoor staan. Mocht er iemand langs komen met een zware energie, hup sprayen die ruimte! Alle spanning uit de lucht.
  3. Energie van een ander. Ik heb onlangs een flesje verdund met water aan iemand meegegeven die vaak de fysieke pijn van een ander voelde. Zodra haar man pijn in zijn heup had, voelde zij het ook. Ze heeft het spraytje 1 dag een aantal keer gebruikt gebruikt en het was weg. Een criticus die me een appje stuurde ‘Ik zou het toch bijna geloven…’ En iedere keer als het weer gebeurt, gebruikte ze het opnieuw, en het lijkt iedere keer te werken!
  4. Overprikkelde kids. Zo’n stuiterbal uit school thuis die de nodige irritaties met zich meebrengt, vaak voelen ze zich lekkerder als je ze even sprayt met het verdunde vloeistof.
  5. Mezelf een opsteker geven. ‘s Morgens voor ik een drukke dag heb, kijk ik in de spiegel en adem even rustig in en uit, doe mijn wijsvinger op het uiteinde van de fles en schud hem even er tegenaan, dan leg ik die zelfde wijsvinger achter mijn hoor en zeg een intentie die me die dag zal helpen. Dat is een frisse en liefdevolle start van de dag!

Natuurlijk zijn er nog meer rituelen en gebruiken waarbij je Augua de Florida kunt gebruiken. Heb jij een briljante manier waar ik nog helemaal niet aan gedacht heb? Deel het met ons en verspreid jouw kennis.

Meer berichten

De spirituele betekenis van

Betekenis 1111

Home > Zelfontwikkeling > 1111 betekenis Verder spelen: 1111 betekenis Meer over het engelengetal 1111 Het is een liefdevol getal.

Lees meer »
Betekenis bergkristal
De spirituele betekenis van

Bergkristal betekenis

Bergkristal is een veelzijdige alleskunner. Dit kristal zorgt voor verlichting. Het zet negatieve energie om in positieve en is een reinigend en zuiverend kristal. Omdat bergkristal zo licht is, verhoogt het je weer naar je eigen frequentie.

Lees meer »
Zelfontwikkeling

Tijd voor spiritualiteit

Home > Zelfontwikkeling > Tijd voor spiritualiteit Verder spelen: Tijd voor spiritualiteit Voor ons speelt spiritualiteit uiteraard een grote rol

Lees meer »