Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou

Persoonlijk verhaal

De wondere wereld van Tarot

Zoals jullie hebben kunnen lezen in mij vorige verhaal (Just a normal girl.. niet gedaan? Aanrader wel 😜) heb ik mij helemaal gevonden in het spel van tarot.
Ook dit was een heel proces voor mij omdat al langere tijd interesse voor had maar ik voelde mij hier niet klaar voor.

Mijn spirituele reis begon in de wereld van kristallen waar ik vanaf kinds af aan een sterke aantrekkingskracht naar had.
Ze leerde me de krachten die ze beschikken en hoe ze ons kunnen helpen op ons pad.
Ik wilde meer leren over deze wereld en had in vele films, series en andere verhalen gehoord over deze vrouwen die kaarten gebruiken voor inzichten voor zichzelf en anderen.

Huiverig voor Tarot

Ik werd enorm nieuwsgierig maar door de waarschuwing van anderen durfde ik het niet aan. Mijn eerste bezoekje aan de spirituele beurs gaf mij meer inzichten hierover maar nog voelde ik mij niet klaar voor deze stap.
Ik zag mooie decks maar was nog enigszins huiverig.

Mijn eerste kaarten dek werden er vier

Weken later voelde ik “the call” ik kwam overal tarot decks tegen en het gevoel van angst had plaats gemaakt voor excitement! Ik dacht nog bij mezelf.. oké dit is het dan.. het teken!
Ik mag een deck voor mezelf halen.. (kocht er meteen 4 🤣) en ging ijverig aan de slag.

Ik oefende veel met kleine readings voor bekenden, schreef een eigen tarot boek (zodat ik de betekenis van de kaarten begreep) en kreeg les van mijn tante. Die mij vertelde dat dit mij heel natuurlijk af ging. Het voelde zo goed en voor mij klopte het zo dat ik dit moest doen.

Tarot en orakel

Ondertussen is het deel van mij, ben ik heel wat tarot en orakel decks verder en komen mensen naar mij voor een Reading.
Ik vind het zo een geschenk dat ik andere mag helpen met dit mooie cadeau! De reacties van mensen doet me laten stralen en de dankbaarheid verwarmt mijn hart. Het is een stukje magie brengen in de wereld en tegelijkertijd mensen kennis laten maken met het onverklaarbare wat deze wereld te bieden heeft.

Magie delen met jou?

Ik heb heel veel zin in de mooie readings die ik mensen nog mag gaan bieden en wie weet heb ik jou straks tegenover me en bewonderen we samen deze magie🤗

Veel liefs en tot snel!

Melanie

Verder spelen met deze materie?

Tools / producten

Lichtbrengers spiritueel spel

Home > Tools en producten > Lichtbrengers spiritueel spel Koop jouw spiritueel spel Lichtbrengers Lichtbrengers een spiritueel spel €22,22 Deze tool hebben wij voor

Lees meer »
Tools / producten

Kaartlegging Keltisch kruis

Home > Tools en producten > Kaartlegging Keltisch kruis Onze producten/diensten: Kaartlegging Keltisch kruis Boek jouw kaartlegging Uitgebreide Keltisch kruis kaartlegging afgestemd op jou

Lees meer »
Persoonlijke verhalen

De wondere wereld van Tarot

Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou Persoonlijk verhaal De wondere wereld van Tarot Zoals jullie hebben kunnen lezen in mij vorige

Lees meer »