Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou

Just a normal girl

Ik ben een heel “gewoon” nederlands meisje met indisch bloed.

Mijn interesse naar het spirituele en magie leeft al in mij toen ik een kleine druif was, met schattige paardenstaartjes.

Altijd al gefascineerd geweest met heksen, elfjes, zeemeerminnen en noem maar op.. maar ook in native Americans, met toen al een obsessie voor stenen.
Zo staat er in mijn rapport van groep 1/2 dat ik indiaan wilde worden (verkeerde term maar dat wist ik op 4/5 jarige leeftijd nog niet)

Mijn diepere spirituele reis begint pas echt op m’n 25e, ik kreeg mensen op m’n pad die spiritueel waren en daar ook echt iets mee deden.
Ik vond hun verhalen adembenemend en verrassend ook helemaal niet eng maar juist magisch! M’n interesse groeide met de dag en daarbij ook de honger naar kennis hierover.

Het begin, engelen en astraal reizen

Zo leerde ik werken met engelen, pendelen en automatisch schrift (door mooie challenges van onder andere de heldere bron).
Het leerde me veel maar toch was ik nog niet ontwaakt. Ik ging door een depressie met alle dingen die daarbij kwamen kijken. Mijn spiritualiteit, vrienden en lieve familie trokken me hier doorheen, nog niet wetende dat dit het begin van alles zou zijn.

Ik wist op dit moment niks van astraal reizen, out of body experiences en kwam net kijken met energie werk. Door deze tijd heen groeide ik enorm en leerde steeds meer. Na veel verhalen, onderzoek doen en mooie mensen ontmoeten die mij meer konden vertellen leerde ik hekserij kennen en voelde me er direct in thuis! Het klopte gewoon.

Zo leerde ik over de geneeskrachtige eigenschappen van kruiden, hoe je woorden eigenlijk spells zijn en nog veel meer!
Ik begon met het maken van mijn eigen grimoire/book of shadows maar dit was mijn geheimpje (want tja.. de blikken van mensen als je zegt dat je een heks bent)

Orakel en tarot

Eindelijk voelde ik me klaar voor orakel en tarot en ondervond dat dit mij heel erg natuurlijk lag. Zo begon ik steeds meer readings te geven aan bekende maar ook niet zo bekende mensen. Wat geeft me dit een heerlijk gevoel!

Ik wilde/wil mensen helpen en ze een beetje licht te geven in de soms donkere tunnel die wordt ervaren. Zo kwam ook het shamanisme, reiki, past lives en human design o.a. op m’n pad.

Ik leerde mijn huidige vriend kennen die mij hielp met het astraal reizen maar me ook veel leerde over magick.

Ondertussen sta ik aan het begin om mijn droom (mensen helpen) met mijn divination werkelijkheid te laten worden. Ik heb prachtige ontmoetingen met bijzondere mensen zoals Sabrina en Rachel maar ook connectie die er al waren bloeien uit tot zo veel meer zoals met Deborah. Ik kijk met verwondering om me heen!

Een spiritual awakening is niet altijd makkelijk zeker met de programmeringen van dit huidige systeem, maar ik geloof dat we ons klaar maken voor ons hoogste zelf en een wereld vol liefde en compassie! I found my tribe, groei elke dag en met nieuwsgierige oogjes kijk ik uit naar wat het universum nog meer voor mij in petto heeft!

Verder spelen met deze materie?

Persoonlijke verhalen

Unicorn magic

Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou Persoonlijk verhaal #6 Unicorn magic Ken je dat, dat je iets een aantal keer tegenkomt

Lees meer »
Persoonlijke verhalen

Gevonden

Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou Persoonlijk verhaal #4 Gevonden! Het is eind 2020 we zijn begin dat jaar verhuisd. In

Lees meer »
Persoonlijke verhalen

Een huis manifesteren

Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou Persoonlijk verhaal #3 ​ Een huis manifesteren Nog maar 2 maanden en ik moest mijn

Lees meer »