Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou

Persoonlijk verhaal #3 ​

Een huis manifesteren

Nog maar 2 maanden en ik moest mijn studio verlaten. Hoe ging ik ooit een nieuwe woning vinden binnen deze tijd? Ik had al talloze bezichtigingen gedaan en overal werd ik afgewezen, omdat ik nog niet kon aantonen dat ik een vast inkomen had, vanwege mijn studie. De woningcoöperatie van mijn huidige woning had me een sociale huurwoning beloofd, maar kon dit toch niet binnen de tijd waarmaken. En terug gaan op kamers? Dat zag ik echt niet zitten…

Er moest een andere oplossing zijn. “Positief blijven!” zei ik vaak tegen mezelf. En daar kwam plots midden in een meditatie een visioen. Ik zag een huis voor me, een mooie vloer, koffie kunnen drinken op een balkon in de mooie ochtendzon. Ik pakte een notitieblok erbij en ik schreef alles op wat me intuïtief te binnen schoot. Ik ervaarde een onwijs gevoel van vertrouwen dat alles goed zou komen. Hierdoor maakte ik een afspraak met mezelf. Ik had dit nu opgeschreven en ik zou het loslaten. Loslaten en vertrouwen hebben.
Een maand hierna werd ik plots gebeld. “Hé, we hebben goed nieuws, je naam is gevallen tijdens een vergadering en deze sociale woning coöperatie hebben nog wel een woning voor je! Je mag woensdag komen kijken en als je ja zegt ontvang je daarna direct de sleutels”.

Ik was met stomheid geslagen. HOE DAN?
De woning voldeed aan bijna al mijn punten die ik had opgeschreven. Wat was ik blij!

Hierdoor heb ik geleerd om me niet te laten leiden door angst. Alles komt goed. Ik heb vertrouwen in het universum en durf het los te laten. Kortom: het universum staat achter je.

Verder spelen met deze materie?

Persoonlijke verhalen

Unicorn magic

Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou Persoonlijk verhaal #6 Unicorn magic Ken je dat, dat je iets een aantal keer tegenkomt

Lees meer »
Persoonlijke verhalen

Gevonden

Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou Persoonlijk verhaal #4 Gevonden! Het is eind 2020 we zijn begin dat jaar verhuisd. In

Lees meer »
Persoonlijke verhalen

Een huis manifesteren

Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou Persoonlijk verhaal #3 ​ Een huis manifesteren Nog maar 2 maanden en ik moest mijn

Lees meer »