Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou

Persoonlijk verhaal #6

Unicorn magic

Ken je dat, dat je iets een aantal keer tegenkomt en denkt ‘Ja dit dit wil ik, dit wil ik, dit wil ik’ en je het toch niet koopt? Eigenlijk zoals vroeger zet je het op je verlanglijstje, nu meer mentaal dan fysiek. Het zaadje is in ieder geval geplantd. Althans zo werkt dat bij mij.

Ik had al een keer zo’n prachtige eenhoorn orakelkaarten set gezien en er mee in mijn handen gestaan, op een beurs. Prachtige illustraties, mijn frequentie ging er van omhoog. Ik had echter al een mooie set en die gebruikte ik af en toe. En toch bleef het ergens in mijn gedachten.

Op mijn vrije zaterdag kom ik diezelfde prachtige eenhoorns weer tegen en vandaag voelde ik echt dat ik deze toch wel moest hebben, ik had hem in mijn handen, en voelde ‘ja dit gaat mij helpen’. Vervolgens leg ik het weer terug in het schap, want iets houdt mij tegen… Ik kan niet bedenken wat, maar ik besluit om er naar te luisteren. Ik maak er een relaxed middagje van en ik ga even later met wat andere boodschappen terug naar huis. 

Als ik thuis kom, zie ik twee glunderende gezichten. Een van de twee wordt iets serieuzer en kijkt me een klein beetje verontschuldigend aan en zegt ‘Ja ze moest dit per se kopen voor jou, ik heb geprobeerd het uit haar hoofd te praten, maar ik moest en zou voor jou kopen!’ Met nieuwsgierigheid genietend van die pret van die twee en de verrassing open ik het cadeautje (had ik al gezegd dat ik gek ben op cadeautjes? Dat ben ik dus.) 

Rara wat zit er onder het papier verstopt. Diezelfde doos met orakelkaarten! Die prachtige set die ik echt wilde hebben maar niet kocht. Vol verbazing leg ik uit dat ik exact die set vlak daarvoor in mijn handen had en ik deze écht wilde kopen! Het maakt deze kaarten nog specialer dan ze al zijn.

Er werd me later ingefluisterd dat onze dochter net zo lang op mijn partner heeft ingepraat had dat hij er niet meer omheen kon en het kocht. Als ik hier aan denk verschijnt een glimlach op mijn gezicht, van dankbaarheid en geluk, wat heb ik het toch getroffen met zulke fijne mensen en gidsen om mij heen!

Verder spelen met deze materie?

Persoonlijke verhalen

Unicorn magic

Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou Persoonlijk verhaal #6 Unicorn magic Ken je dat, dat je iets een aantal keer tegenkomt

Lees meer »
Persoonlijke verhalen

Gevonden

Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou Persoonlijk verhaal #4 Gevonden! Het is eind 2020 we zijn begin dat jaar verhuisd. In

Lees meer »
Persoonlijke verhalen

Een huis manifesteren

Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou Persoonlijk verhaal #3 ​ Een huis manifesteren Nog maar 2 maanden en ik moest mijn

Lees meer »