Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou

Van projectleider naar priesteres

Timewarp back in time, 6  jaar! Mijn leven was echt 180 graden anders. Ik werkte voor een baas, had een 9.00 tot 17.00 baan in de IT en voelde me one of the guys. Mijn ratio draaide overuren terwijl mijn intuïtie en lichaam niet echt meededen. Als je mij toen gezegd had dat ik me zou bekwamen in Temple Arts, Yoni Healing, Tantra en coaching had ik je volkomen voor gek verklaard. En “Lemurië” had voor mij geklonken als een exotisch gerecht en niet als een workshop die ik zou organiseren, voor vrouwen. 

Wat is Lemurie?

Als je wikipedia raadpleegt omschrijft ze Lemurie als “een fictief of een hypothetisch verloren land of continent, dat zich volgens uiteenlopende verhalen zou hebben bevonden in de Indische Oceaan of in de Grote Oceaan.” 
Vraag ik mijn ratio wat Lemurië is, dan krijg ik een wikipedia antwoord. Stel ik dezelfde vraag aan mijn lichaam krijg ik een ander verhaal. Dan is Lemuria een herinnering, een vibratie, een trilling die sommigen (of misschien wel allemaal) in onze cellen meedragen. Ik denk naast eenhoorns, regenbogen en high vibes ook aan…⁠
  • Leven met het ritme van de maan en menstruatiecyclus;
  • Sisterhood, tribes en vrouwelijke principes als de ruggengraat van de samenleving;
  • Seksmagie en -rituelen als medicijn in heilige tempels;
  • Levensenergie als valuta ruil/middel;
  • Belichaamde kennis van de polariteit van yin & yang in het alledaagse;
  • High vibrational, duurzame, verbindende seks.

En wat gebeurt er met je energie als je dat rijtje leest? Word er iets geraakt of laat het je koud?

Mijn Lemurische Tempel Priesteres

Dit deel van mij is niet 24/7 aanwezig. Meestal ben ik ‘gewoon’ Mirjam’ en poep en plas ik net als jij, worstel met de balans tussen on- & offline zijn, vind ik het een uitdaging om alle sociale balletjes omhoog te houden, leer ik te investeren in crypto, geef ik les op de UvA én begleidt ik vrouwen naar meer vrijheid in hun seksleven. Maar, ALS ze de ruimte krijgt dan ga ik ‘aan’ en tap ik in op een mega groot veld van bronliefde. Dan stroomt de energie, vloeien er bijzondere klanken uit mijn keel en voelt het alsof alles klopt.
 

Quantumsprong 

Deze transformatie van projectleider in de IT naar Lemurische Tempel Priesteres voelt als een quantumsprong, maar gebeurde zeker niet in één dag. Tussen mijn fulltime baan als normaal mens én deze Lemurische Tempel Priesteres zaten heel veel momenten van twijfel, belemmerende overtuigingen, weerstand van mijn omgeving, emotionele inzinkingen én trauma dat ik mocht oplossen via Yoni Healing, Tantra, Trauma Release Exercise (TRE) en ademwerk. 
 

Timewarp naar het hier & nu

Nu voel ik me gelukkiger dan ik OOIT heb gevoeld. Het is alsof mijn leven klopt, de downs er mogen zijn en de ups hoeven niet voor altijd te zijn. Als ik vanuit het hier én nu vooruit kijk, dan hoop ik dat mijn Lemurische Tempel Priesteres zich nog verder mag ontwikkelen. Misschien wel tot eigenaresse van zo’n Heilige Tempel voor seksmagie en -rituelen.
 
Waarom ik dit verhaal met jou deel is omdat ik je wil uitnodigen in jouw eigen next level of crazy. Go bananas! Wat is je gekste droom? Waarvan ga jij aan?

Van projectleider in de IT naar Lemurische Tempel Priesteres

Verder spelen met deze materie?

Persoonlijke verhalen

Unicorn magic

Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou Persoonlijk verhaal #6 Unicorn magic Ken je dat, dat je iets een aantal keer tegenkomt

Lees meer »
Persoonlijke verhalen

Gevonden

Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou Persoonlijk verhaal #4 Gevonden! Het is eind 2020 we zijn begin dat jaar verhuisd. In

Lees meer »
Persoonlijke verhalen

Een huis manifesteren

Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou Persoonlijk verhaal #3 ​ Een huis manifesteren Nog maar 2 maanden en ik moest mijn

Lees meer »