Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou

Een snufje magie​

Het is zeker al meer dan 15 jaar geleden, maar ik kan me het moment nog zo goed herinneren. Ik was samen met een vriendin in Frankrijk. Wij hadden de stationwagen van haar ouders ingepakt en waren via de Nederlandse snelweg zo’n 950km afgereisd naar Frankrijk. Daar in het heuvelachtige bosrijke gebied, maakten we af een toe een ritje en we zaten nachtenlang te kijken naar de heldere lucht, de sterren, satellieten en de prachtige melkweg. Je kon verdrinken in zoveel schoonheid.

Het was hartje zomer en op mijn verjaardag, in augustus reden we met de auto naar een nabijgelegen dorpje. De geasfalteerde S bochten tussen de bomen waren al een feestje op zich. Op de heenweg sprong er ineens van links een prachtige ree over de weg, vlak voor onze auto rende ze voorbij. We waren verbaasd en onder de indruk van dit sierlijke beestje en hadden een leuke dag. En diezelfde dag terug op precies dezelfde plek in die bocht op de route terug naar ons vakantieverblijf, was daar weer een ree die terug sprong op de even gracieuze manier en ons even gedag leek te zeggen. Het was een prachtig verjaardagscadeautje. Als me dit nu zou gebeuren zou ik denk ik direct naar de spirituele betekenis van een een ree zoeken. Toen voelde ik vooral de opwinding en vrolijkheid die het met zich meebracht. Het was een beetje magie, en het is me tot op de dag bijgebleven hoe bijzonder dat was.

Verder spelen met deze materie?

Persoonlijke verhalen

Sprongen vooruit

Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou Betekenis Sprinkhaan Met sprongen vooruit In 2013, was er een periode dat ik ziek werd.

Lees meer »
Dons veertje
Zelfontwikkeling

Tekens van het universum

Home > Zelfontwikkeling > Tekens van het universum Verder spelen: Tekens van het universum Wanneer je een belangrijke beslissing moet maken en je vervolgens

Lees meer »
Persoonlijke verhalen

Een snufje magie

Home >  Persoonlijke verhalen >  Magische vertelling voor jou Een snufje magie​ Het is zeker al meer dan 15 jaar geleden, maar ik kan

Lees meer »